• Shenzhen Shine Well Power Technology Co.,Ltd
  • Shenzhen Shine Well Power Technology Co.,Ltd
  • Shenzhen Shine Well Power Technology Co.,Ltd
  • Shenzhen Shine Well Power Technology Co.,Ltd
  • Shenzhen Shine Well Power Technology Co.,Ltd
  • Shenzhen Shine Well Power Technology Co.,Ltd
  • Shenzhen Shine Well Power Technology Co.,Ltd
  • Shenzhen Shine Well Power Technology Co.,Ltd
Shenzhen Shine Well Power Technology Co.,Ltd

Nieuws

Hoeveel weet u over de productielijn van de productie van lithiumbatterijen?
Tijd vrijgeven: 2024-04-22 10:03:13  Hits: 2

excerpted van Mr. singal:

lithium batterijpakketten zijn de werkpaarden die onze elektronica van stroom voeden, maar hun creatie omvat een complexe dans van verschillende processen. Laat' dezelfde batch. Deze stap omvat zorgvuldig sorteren van batterijen op basis van hun capaciteit, waardoor consistente prestaties over het hele pakket worden gewaarborgd. Dit creëert een sterke en betrouwbare verbinding tussen de batterijen in het pakket.


semi

finished productassemblage:

after lassen, de kern van het pakket is voltooid. Het is echternogniet klaar voor actie. Extra componenten zoals busbalken (geleiders), beschermende boards (veiligheidsfuncties) en connectoren worden zorgvuldig geassembleerd om een ​​semi -finished product te maken.

aging test:safety en prestaties zijn van het grootste belang. Het semi -finished pack ondergaat een rigoureus verouderingsproces en simuleert reële

world gebruik cycli. Dit helpt bij het identificeren van potentiële zwakke punten en zorgt ervoor dat de pakket optimale prestaties en levensduur levert.

-pack detectie:a grondige inspectie volgt op de verouderingstest. Gespecialiseerde apparatuur controleert het pakket zorgvuldig op elektrische of fysieke defecten. Packs die dit strenge screeningproces passeren, gaan verder. Het' s ingekapseld in stevige en beveiligde buitenverpakkingen, compleet metnoodzakelijke labeling en veiligheidsinformatie. Dit zorgt voor veilig transport en beschermt het pakket tijdens gebruik.-

a kijk in het pakket:a lithium batterij is meer dan alleen batterijen gegroepeerd. Het--39; is een complex systeem dat verschillende cruciale componenten bevat:

battery pack:

de kern, bestaat uit gesorteerde en gelaste batterijen.nbus Bar:&#conducts elektriciteit tussen de batterijen in het peloton.


protectief bord:

monitors en waarborgt het pakket tegen overladen, over

dislading en oververhit. Verpakking:&#

Provides structurele integriteit en beschermt het pakket tegen omgevingsfactoren.


Connector:

enables verbinding met het apparaat met behulp van het pakket. Voor packproductie:

battery consistentie:

for optimale prestaties, batterijen in de pakket hebben een hoge mate van consistentienodig in termen van capaciteit en andere parameters.

cycle -leven:-

. Specifieke beperkingen met betrekking tot het opladen en ontladen van stromen, temperatuurbereiken en laadmethoden.

protectie en monitoring:

battery packs vereisen continue monitoring en bescherming voor spanning, temperatuur en stroom om een ​​veilige en efficiënte werking te garanderen.

De Automation Challenge:

despite vooruitgang, automatisering in pack -productie wordt geconfronteerd met hindernissen vanwege inconsistenties in denormen voor batterijpakketten. De industrie werkt echter actief aan het ontwikkelen van geautomatiseerde oplossingen om de productie -efficiëntie en kosten te verbeteren.n

voorgaand: De productie van lithiumbatterije...

volgende: Home Energy -opslag vertraagt ​...